Menu
Cosul tau

Despre noi

Despre noi

Suntem o echipa tanara si ambitioasa. Am inceput cu personalizarea articolelor textile si din piele prin broderie computerizata si ne-am extins cu servicii de print direct in tesatura sau print digital (DTG).

Cererea a crescut mai rapid decat ne-am asteptat, motiv pentru care la recomandarea partenerilor si colaboratorilor, am dezvoltat si aceasta platforma de tricouri. 

Executam tricouri personalizate cu vizualurile noastre, vizualuri realizate de designeri, de clienti, la cerere si de curand am dezvoltat si parteneriatele in sistem dropshipping.


DE CE SA APELEZI LA SERVICIILE NOASTRE

Calitate

Cand facem ceva, facem la nivel de excelenta. Vrem sa cream o experienta impecabila pentru clientii nostrii – de la materialele pe care le folosim si detaliile broderiei si printului digital (DTG), pana la respectarea termenelor limita de livrare si relatia pe care o construim cu clientul.

Creativitate

Nu avem in vocabular “nu se poate”. Dificultatile sunt facute pentru a fi depasite, problemele pentru a fi “maritate cu solutii” si asta se vede in abordarea noastra fata de nevoile clientilor. Cautam si combinam pana cand ajungem la cea mai buna varianta.

Accesibilitate

Personalizarea produselor tale nu ar trebui sa te coste „o mana si un picior”. Nici nu ar trebui sa iti dezechilibreze bugetul. Suntem aici sa cream plus valoare la preturi accesibile pentru clientii nostri – astfel incat ei sa isi doresca si sa poata sa se intoarca la noi pentru nevoi ulterioare de personalizare prin broderie si print digital (direct in tesatura - DTG). Credem ca relatiile pe termen lung sunt mai profitabile pentru toti cei implicati.


BRODERIA

Executam tricouri personalizate prin broderie computerizata. Broderia ca modalitate de personalizare este cea mai de durata si de calitate. Tinand cont de acest aspect utilizam si consumabile premium (ate, insertii de la producatori de top: Madeira, Gunold etc)

Putem personaliza prin broderie atat tricouri cat si camasi, hanorace, sepci, uniforme, sorturi, traiste etc.

Ai nevoie de o oferta personalizata? Nu ezita sa ne trimiti un mail pe adresa info@tricouri365.ro.


PRINT DIRECT IN TESATURA / DIRECT-TO-GARMENT / DTG

Utilizam soluții complete de imprimare „direct-to-garment” (imprimare direct pe articolul de imbracaminte, cunoscut si ca print digital) cu certificare ECO PASSPORT de la OEKO-TEX®, certificata ca fiind sigura pentru adulti şi copii, inclusiv nou-nascuti. 

Putem lucra si pe articolele textile/produsele clientilor, cu mentiunea ca este necesara o compozitie de minim 80% bumbac, ca printul sa reziste.

Ai nevoie de o oferta personalizata? Nu ezita sa ne trimiti un mail pe adresa info@tricouri365.ro