Politica de Confidentialitate

Depunem toate eforturile pentru a va asigura ca va protejam si respectam confidentialitatea datelor dvs. cu caracter personal prin implementarea masurilor necesare prevazute de normele si reglementarile in vigoare privind protectia datelor, inclusiv Regulamentul general (UE) 2016/679 privind protectia datelor (“GDPR”).

Aceast capitol are rolul de a va informa asupra datelor cu caracter personal pe care le colectam de la dvs. sau pe care dvs. ni le comunicati prin intermediul prezentului site web, precum si a modului in care vom prelucra aceste date.

Intelegem importanta confidentialitatii dumneavoastra si ca va intereseaza modul in care informatiile dvs. sunt utilizate si partajate online. Respectam si apreciem intimitatea tuturor celor care viziteaza site-ul brtricouri365.ro si vom colecta si utiliza informatii numai in moduri care va sunt utile si intr-o maniera compatibila cu drepturile si obligatiile noastre in conformitate cu legea.

Aceasta Politica de Confidentialitate se aplica utilizarii noastre, a datelor colectate de noi in legatura cu utilizarea de catre dvs. a site-ului nostru. Cititi cu atentie aceasta Politica de Confidentialitate si asigurati-va ca o intelegeti. Prin accesarea site-ului nostru acceptati prezenta Politica de confidentialitate. Daca nu acceptati si nu sunteti de acord cu aceasta Politica de Confidentialitate, trebuie sa va opriti imediat din utilizarea site-ului.

1. Definitii si interpretari

In aceasta politica, urmatorii termeni vor avea urmatoarele semnificatii:

“GDPR” inseamna Regulamentul General de Protectie a Datelor Personale, ce a intrat in vigoare la 25 mai 2018 in tarile membre ale Uniunii Europene;

“Cookie” inseamna un mic fisier text plasat pe computerul sau dispozitivul dvs. de catre site-ul nostru atunci când vizitati anumite parti ale site-ului nostru si / sau când utilizati anumite caracteristici ale site-ului. Detaliile cookie-urilor utilizate de site-ul nostru sunt prezentate in sectiunea 12 de mai jos;

“Site-ul nostru” inseamna acest site, tricouri365ro, cu orice subdomeniu;

“Legea cookie-urilor” se refera la Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, publicata in Monitorul Oficial, Partea I nr. 1101 din 25/11/2004, modificata si completata de Ordonanta de urgenta nr. 13 din 24/04/2012.

“Noi / noua / nostru” inseamna Societatea Comerciala OPTIONS STUDIO S.R.L.

2. Informatii despre noi

Site-ul tricouri365.ro este operat de OPTIONS STUDIO S.R.L., inregistrata in România cu CUI 39522271, numar Registrul Comertului J40/8856/2018, având sediul social la adresa Bd. 1 Mai nr. 53, et.5, cam. 506, Sector 6, Bucuresti.

Persoana responsabila cu protectia datelor este Sergiu OUS, care poate fi contactat la adresa info@tricouri365.ro.

3. Scopul prezentei Politici de Confidentialitate

Aceasta Politica de Confidentialitate se aplica numai in cazul utilizarii de catre dvs. a site-ului nostru. Nu se refera la niciun site care este legat de site-ul nostru (fie ca furnizam aceste link-uri, fie ca sunt distribuite de alti utilizatori). Nu avem control asupra modului in care datele dvs. sunt colectate, stocate sau utilizate de alte site-uri web si va sfatuim sa verificati politicile de confidentialitate ale acestor site-uri inainte de a le furniza date.

4. Ce date colectam?

Unele date vor fi colectate automat de catre site-ul nostru; pentru mai multe detalii, consultati sectiunea 12 privind utilizarea modulelor cookie. Alte date vor fi colectate numai daca le trimiteti voluntar si va exprimati consimtamântul pentru utilizarea acestora in scopurile stabilite in sectiunea 5 (de exemplu, la cumpararea unui produs). In functie de utilizarea de catre dvs. a site-ului nostru, este posibil sa colectam unele din sau toate datele urmatoare:

Numele si prenumele;

Informatii de contact precum adresa de email sau numarul de telefon;

Adresa IP (colectata automat si anonimizata);

Tipul browserului si versiunea (colectate automat);

Sistemul de operare (colectat automat);

O lista de URL-uri incepând cu site-ul de pe care ati ajuns pe site-ul nostru, activitatea pe site-ul nostru si pagina de pe care plecati de pe site-ul nostru (colectate automat).

5. Cum utilizam datele colectate?

Toate datele cu caracter personal sunt stocate in siguranta in conformitate cu Regulamentul UE privind protectia generala a datelor (Regulamentul (UE) 2016/679) (GDPR). Pentru mai multe detalii privind securitatea, consultati sectiunea 6 de mai jos.

Utilizam datele dvs. pentru a va oferi cele mai bune produse si / sau servicii, incluzând:

Furnizarea si gestiunea accesului la Site-ul nostru;

Personalizarea si imbunatatirea experientei pe Site-ul nostru;

Personalizarea produselor si informatiilor pe care vi le furnizam;

Raspuns la comunicarile pe care le initiati catre noi;

Furnizarea de email-uri (de exemplu Newsletter, alerte etc) la care v-ati abonat; va veti putea dezabona oricând folosind linkul “Dezabonare” din email;

Cercetari de piata;

Analiza modului in care dvs. utilizati Site-ul nostru, in scopul imbunatatirii continue a experientei vizitatorilor pe site-ul nostru.

In unele cazuri, colectarea de date poate fi o cerinta legala sau contractuala si nu va vom putea livra produse sau servicii daca nu avem consimtamântul dvs. pentru ca noi sa putem folosi aceste date.

Cu permisiunea dvs. si / sau in cazul in care acest lucru este permis de lege, este posibil sa folosim datele dvs. in scopuri de marketing care pot include contactarea dvs. prin email si / sau telefon, pentru trimiterea de informatii, stiri si oferte cu privire la serviciile noastre. Cu toate acestea, nu va vom trimite niciun fel de comunicare de marketing nesolicitata sau spam si vom lua toate masurile rezonabile pentru a va proteja pe deplin drepturile si pentru a ne respecta obligatiile in temeiul Regulamentului General de Protectie a Datelor Personale si Regulamentului privind confidentialitatea si comunicatiile electronice (Directiva CE) cu completarile din 2004, 2011 si 2015.

Activitatea dvs. este monitorizata utilizând cookie-urile, dupa cum este detaliat mai jos in sectiunea 12. Puteti sa va controlati si sa limitati datele utilizate in acest mod, ajustând setarile de confidentialitate ale browserului dvs. web. Retineti ca nu controlam activitatile acestor agentii de publicitate si nici informatiile pe care le colecteaza si le utilizeaza. Limitarea utilizarii datelor dvs. in acest fel nu va elimina publicitatea, ci o va face mai putin relevanta pentru interesele si activitatile dvs. pe site-ul nostru.

In conformitate cu Regulamentul General de Protectie a Datelor Personale, ne vom asigura ca datele dvs. personale sunt procesate in mod legal, corect si transparent, fara a va afecta in mod negativ drepturile. Vom procesa datele dvs. personale numai daca se aplica cel putin unul din urmatoarele criterii:

v-ati dat acordul pentru prelucrarea datelor dvs. personale pentru unul sau mai multe scopuri specifice;

prelucrarea este necesara pentru executarea unui contract la care sunteti parte sau pentru a putea gestiona solicitarile dvs. inainte de a incheia un contract;

prelucrarea este necesara pentru respectarea unei obligatii legale la care suntem supusi;

si / sau

prelucrarea este necesara in scopul intereselor legitime urmarite de noi sau de o terta parte, cu exceptia cazului in care aceste interese sunt inlaturate de drepturile si libertatile fundamentale ale persoanei vizate care necesita protectie a datelor cu caracter personal. Logarea automata a adresei IP de la care accesati site-ul va fi facuta pentru a ne proteja de eventualele activitati informatice infractionale.

6. Cum si unde stocam datele?

Pastram datele dvs. atâta timp cât trebuie sa le folosim asa cum este descris mai sus in sectiunea 5 si / sau pentru atâta timp cât avem permisiunea dvs. sa le pastram. In orice caz, vom efectua o analiza anuala pentru a verifica daca trebuie sa mai pastram datele dvs. Datele dvs. vor fi sterse daca nu mai avem nevoie de ele.

Datele dvs. vor fi stocate numai in Spatiul Economic European („SEE”) (SEE este format din toate statele membre ale UE, plus Norvegia, Islanda si Liechtenstein).

Securitatea datelor are o importanta deosebita pentru noi si pentru a va proteja datele am stabilit proceduri fizice, electronice si organizationale adecvate pentru a proteja si securiza datele colectate prin Site-ul nostru.

Etapele pe care le luam pentru a va asigura si proteja datele dvs. includ:

Criptarea accesarii Site-ului nostru prin certificat SSL

Stocarea criptata a datelor pe calculatoarele / serverele din Companie

Stocarea criptata a datelor pe serverele partenerilor (de exemplu, compania care ofera serviciul de gazduire a Site-ului nostru)

In ciuda masurilor de securitate pe care le luam, este important sa retineti ca transmiterea datelor prin internet nu este complet sigura si ca vi se recomanda sa luati masurile de precautie adecvate atunci când transmiteti datele catre noi prin intermediul internetului.

7. Divulgam datele dvs. personale?

Putem compila statistici despre utilizarea site-ului nostru, inclusiv date despre trafic, modele de utilizare, numarul de utilizatori, vânzari si alte informatii. Toate aceste date vor fi anonime si nu vor include informatii personale de identificare. In niciun caz nu impartasim informatii personale de identificare cu terte parti.

In anumite circumstante, putem fi obligati din punct de vedere legal sa impartasim anumite date detinute de noi, care pot include informatiile dvs. personale, de exemplu, in cazul in care suntem implicati in proceduri judiciare, unde respectam cerintele legislatiei, o hotarâre judecatoreasca sau o autoritate guvernamentala. Nu va solicitam niciun alt consimtamânt pentru a va permite sa va impartasim datele in astfel de circumstante si va vom respecta dupa cum este necesar cu orice solicitare obligatorie din punct de vedere legal care este facuta de noi.

8. Care sunt drepturile dumneavoastra?

In conditiile Regulamentului General de Protectie a Datelor Personale, aveti:

– dreptul la informare: aveti dreptul de a fi informat asupra tuturor activitatilor de procesare a datelor desfasurate de noi;

– dreptul de acces: aveti dreptul de a obtine din partea operatorului o confirmare ca se prelucreaza sau nu date cu caracter personal care o privesc si, in caz afirmativ, are dreptul de acces la datele respective

– dreptul la rectificare: persoana vizata are dreptul de a obtine de la operator, fara intârzieri nejustificate, rectificarea datelor cu caracter personal inexacte care o privesc. Tinându-se seama de scopurile in care au fost prelucrate datele, are dreptul de a obtine completarea datelor cu caracter personal care sunt incomplete, inclusiv prin furnizarea unei declaratii suplimentare

– dreptul la stergerea datelor: In situatiile in care

datele nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor,

s-a retras consimtamântul si nu exista un alt temei juridic pentru prelucrare,

persoana se opune prelucrarii si nu exista motive legitime care sa prevaleze in ceea ce priveste prelucrarea sau

datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal,

 persoana are dreptul de a obtine stergerea datelor care o privesc, fara intârzieri nejustificate

– dreptul la restrictionarea prelucrarii: Persoana vizata are dreptul la restrictionarea prelucrarii in urmatoarele situatii:

contesta exactitatea datelor, pentru o perioada care permite operatorului sa verifice exactitatea datelor;

prelucrarea este ilegala, iar persoana se opune stergerii datelor cu caracter personal, solicitând in schimb restrictionarea utilizarii lor;

nu mai este nevoie de datele cu caracter personal in scopul prelucrarii, dar persoana le solicita pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta;

persoana s-a opus prelucrarii in conformitate cu articolul 21 alineatul (1) din GDPR, pentru intervalul de timp in care se verifica daca interesele legitime ale operatorului prevaleaza asupra drepturilor persoanei

– dreptul la opozitie: Persoana vizata are dreptul de a se opune, in orice moment, la prelucrarea datelor cu caracter personal. Operatorul va da curs cererii, cu exceptia cazului in care prevaleaza interesele sale legitime sau in care scopul este constatarea, execitarea sau apararea unui drept in instanta. Persoana vizata are dreptul de a se opune in orice moment prelucrarii datelor in scop de marketing direct

– dreptul de a nu fi supusa unei decizii automate cu efect semnificativ: Nu are acest drept in cazul in care decizia:

este necesara pentru incheierea sau executarea unui contract intre persoana vizata si un operator de date;

este autorizata prin dreptul Uniunii sau dreptul intern care se aplica operatorului si care prevede, de asemenea, masuri corespunzatoare pentru protejarea drepturilor, libertatilor si intereselor legitime ale persoanei vizate; sau

are la baza consimtamântul explicit al persoanei vizate

– dreptul la portabilitatea datelor: Persoana vizata are dreptul de a primi datele cu caracter personal care o privesc si pe care le-a furnizat intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat si are dreptul de a transmite aceste date altui operator, fara obstacole din partea operatorului, in cazul in care sunt indeplinite cumulativ urmatoarele condi tii:

prelucrarea se bazeaza pe consimtamânt sau pe un contract si

prelucrarea este efectuata prin mijloace automate

– dreptul de a-si retrage consimtamântul acordat in orice moment si in mod gratuit.

9. Cum puteti avea control asupra datelor dvs.?

Când trimiteti informatii prin intermediul site-ului nostru, vi se pot oferi optiuni pentru a restrictiona utilizarea datelor de catre noi. Scopul nostru este sa va asiguram un bun control asupra utilizarii de catre noi a datelor dvs. (inclusiv abilitatea de a renunta la primirea de e-mailuri de la noi, pe care o puteti face prin dezabonare utilizând legaturile furnizate in e-mailurile noastre).

10. Dreptul de a bloca informatii si dreptul de a retrage informatiile dupa ce le-ati dat

Puteti restrictiona utilizarea de catre browserul dvs. de internet a cookie-urilor. Pentru mai multe informatii, consultati sectiunea 12.

Va puteti retrage consimtamântul pentru ca noi sa va folosim datele dvs. personale asa cum se specifica in sectiunea 5, in orice moment, contactându-ne folosind detaliile stabilite in sectiunea 2 si vom sterge datele dvs. din sistemele noastre. Cu toate acestea, va rugam sa luati la cunostinta ca acest lucru poate bloca vânzarea si livrarea produselor noastre catre dumneavoastra.

11. Cum puteti avea acces la date?

Aveti dreptul legal de a solicita o copie a oricaror date personale detinute de noi (in cazul in care aceste date sunt detinute). Contactati-ne pentru mai multe detalii folosind detaliile de contact de mai sus (sectiunea 2). 

12. Ce module cookie utilizam si pentru ce?

Un cookie este un mic fisier text stocat pe computer. Cookie-urile contin informatii utilizate pentru a asigura functionalitatea site-urilor. Puteti controla modulele cookie la nivel de browser. Alegerea dezactivarii cookie-urilor poate impiedica utilizarea anumitor functii.

Site-ul nostru poate plasa si accesa anumite cookie-uri primare pe computerul sau pe dispozitivul dvs. Toate cookie-urile utilizate de catre si pe site-ul nostru sunt utilizate in conformitate cu Legea cookie-urilor. Cookie-urile primare sunt cele plasate direct de noi si sunt utilizate numai de noi. Utilizam cookie-uri pentru a facilita si a imbunatati experienta dvs. pe site-ul nostru si pentru a furniza si a ne imbunatati produsele si / sau serviciile. Compania noastra a luat toate masurile necesare pentru a se asigura ca intimitatea dvs. este protejata si respectata in orice moment.

Utilizând Site-ul nostru, este posibil sa primiti si anumite cookie-uri terte pe computerul sau pe dispozitivul dvs. Cookie-urile terte sunt cele plasate de site-uri, servicii si / sau alte parti decât noi; aceste cookie-uri nu colecteaza informatii personale.

Anumite caracteristici ale site-ului nostru depind de functionarea modulelor cookie. Legea Cookie-urilor considera ca aceste cookie-uri sunt „strict necesare”. La prima vizita pe site-ul nostru vi se va afisa o caseta de dialog prin care va informam asupra utilizarii modulelor cookie. Puteti, daca doriti, sa blocati plasarea cookie-urilor modificând setarile browser-ului dvs.; cu toate acestea, anumite caracteristici ale site-ului nostru pot sa nu functioneze pe deplin sau conform destinatiei.

Site-ul nostru utilizeaza serviciile de analiza furnizate de Google Analytics. Analiza site-ului se refera la un set de instrumente utilizate pentru colectarea si analizarea statisticilor de utilizare, care ne permit sa intelegem mai bine modul in care utilizatorii utilizeaza site-ul nostru. Aceasta, la rândul sau, ne permite sa imbunatatim site-ul nostru si serviciile oferite prin acesta.

Serviciile de analiza utilizate de site-ul nostru utilizeaza cookie-uri pentru a strânge informatiile necesare. Câteva dintre aceste cookie-uri pot fi plasate imediat atunci când vizitati pentru prima oara site-ul nostru si este posibil ca noi sa nu putem obtine consimtamântul dvs. prealabil. Puteti sa eliminati aceste cookie-uri si sa impiedicati utilizarea viitoare a acestora, urmând pasii expusi mai jos:

Puteti alege sa activati sau sa dezactivati modulele cookie in browserul dvs. de internet. Cele mai multe browsere de internet va permit, de asemenea, sa alegeti daca doriti sa dezactivati toate modulele cookie sau numai cookie-urile terta parte. Implicit, majoritatea browserelor de internet accepta modulele cookie, dar aceasta setare poate fi modificata. Pentru mai multe detalii, consultati meniul de ajutor din browserul dvs. de internet sau documentatia livrata impreuna cu dispozitivul.

Puteti alege sa stergeti cookie-urile in orice moment, insa este posibil sa pierdeti orice informatie care va permite sa accesati site-ul nostru mai rapid si mai eficient, inclusiv, dar fara a se limita la, setarile de conectare si personalizare.

Este recomandat sa pastrati actualizarea browserului dvs. de sistem si a sistemului de operare si sa consultati ajutorul si indrumarile oferite de dezvoltatorul browserului dvs. de internet si producatorului computerului sau dispozitivului dvs. daca nu sunteti sigur cum sa ajustati parametrii de conf&